• Wij weten hoe je
    het beste
    uit staal haalt.

Staal heeft pas waarde als je weet hoe je het kunt toepassen. Daarvoor moet je eerst de exacte eigenschappen kennen. Steeltestlab is opgericht door mensen met jarenlange ervaring in de staalverwerkende industrie. Staal kent voor ons geen geheimen.

 

Met het testen en onderzoeken van staal werken wij elke dag aan het verder uitbreiden van die kennis. Wij hebben een voorliefde voor sterk staal, testen enkel en alleen staal en doen alle voorkomende tests. Bovendien beschikken wij over een van de sterkste trekbanken ter wereld.

 

Steeltestlab is zowel uw sparringpartner als adviseur. Wij kennen de markt en weten hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom zoeken wij altijd een oplossing. Het is een mentaliteit die diep geworteld is in onze organisatie. Door de gunstige ligging in het hart van de Europese staalindustrie garanderen wij een snelle doorlooptijd.

 

Wij geloven dat kennis delen bijdraagt aan de ontwikkeling van de staalsector. Informatie is de sleutel tot succes. Kennis helpt om langdurig waarde creëren. Voor onze klanten, door hen te helpen hun business te optimaliseren. Voor onze medewerkers die zichzelf met informatie blijven mee ontwikkelen met de vraag van de markt. En voor starters en studenten, die door stageplekken hun staalkennis verrijken.

 

Zo halen wij samen het beste uit staal.

Informatie is
de sleutel tot succes.

 

In het state-of-the-art lab testen, onderzoeken en waarderen wij staal. Hier zetten wij al onze kennis en ervaring in voor het optimaliseren van uw business.

Waarom Steel Test Lab?

 

  1. Onderdeel van een staal service center (korte doorlooptijd)
  2. Uitgebreid netwerk in de staalbranche
  3. Eén vast aanspreekpunt voor alle staalvragen
  4. Gelegen in de grootste binnenhaven van West-Europa
  5. Snel: vandaag opdracht betekent binnen twee werkdagen het testrapport in huis

Samen halen
wij het beste uit staal.

 

Bel +31 88 999 64 10
of stuur een e-mail sales@steeltestlab.com
of bezoek ons lab

Contact

© 2020 steeltestlab

Algemene voorwaarden
Powered by
Laura Metaal Holding

Staalvragen


U wilt uw staal laten testen?
Of heeft u een algemene vraag over staal?
Wij helpen u graag.
Vul onderstaand formulier in en u hoort spoedig van ons.